Gecertificeerd.

De beste beveiliging.

Klik.online is gebouwd op basis van veiligheid. Om onze klanten de zekerheid te geven dat hun data veilig staat en de omgeving voorzien is van de laatste beveiligingen hebben wij gekozen om onze servers te hosten in de datacenters van Hetzner. Deze samenwerking is het fundament van vertrouwen en beschikbaarheid.

Welkom.

Wanneer wij kiezen voor een datacenter, dan kiezen wij voor veiligheid. 

Heb je een vraag? Bel ons dan even.

+31(0)88 652 5620

Waarom wij kiezen voor Hetzner.

Het ISO 27001-certificaat, een internationaal erkende norm voor informatiebeveiliging, bevestigt dat Hetzner Online GmbH en Hetzner Finland Oy een geschikt beheersysteem voor informatiebeveiliging (ISMS) hebben opgezet en geïmplementeerd. De reikwijdte van Hetzner’s gecertificeerde ISMS omvat de infrastructuur, werking en klantenondersteuning van de datacenterparken op alle drie de locaties: Neurenberg, Falkenstein en Helsinki.

FOX Certification, een externe certificeringsinstantie, voerde de audits uit en reikte de certificaten officieel uit.

Het certificaat bevestigt dat Hetzner Online GmbH en Hetzner Finland Oy strikte informatiebeveiligingsnormen zullen handhaven met behulp van hun ISMS, inclusief het beschermen van de veiligheid, vertrouwelijkheid en integriteit van de gegevens van hun klanten.

Bovendien zal Hetzner waarborgen bieden, zodat alleen geverifieerde gebruikers toegang hebben tot hun IT-systemen. Ten slotte betekent het certificaat dat het ISMS van Hetzner niet op de status quo zal blijven. Het ISO 27001-certificaat vereist dat Hetzner zijn methoden voor informatiebeveiliging voortdurend herbeoordeelt en verbetert.

Er zullen regelmatig audits worden uitgevoerd om te controleren of het ISMS van Hetzner actueel blijft.

Groen.

Wij zijn groen, niet alleen de omgeving werkt op groene stroom. Wij compenseren Co2 door het planten van bomen. 

Heb je een vraag? Bel ons dan even.

+31(0)88 652 5620

50% korting,
speciaal voor jou
🎁

Schrijf je in om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze laatste producten en aanbiedingen!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.