Verdienen.

Zoek 3 klanten.

Heb jij vrienden, kennissen of collega’s die ook een website willen maken, of juist alleen op zoek zijn naar een e-mail oplossing?

Wanneer 3 klanten, die via jou bij ons zijn gekomen, diensten bestellen en deze diensten actief zijn geworden dan krijg jij van ons jouw hosting gratis.

Wij helpen.

Wij helpen jouw klanten zoals wij jou helpen. Zodra ze kiezen voor Klikonline dan kiezen ze het helle pakket.

Heb je een vraag? Bel ons dan even.

+31(0)88 652 5620

Waarom gratis hosting.

Klik.online heeft een hele duidelijke visie. Onze klanten helpen mee aan het herstellen van de natuur en zorgen samen voor Co2 Compensatie. Als ze de diensten niet bij ons afnemen dan zal dat bij een andere hoster zijn. Deze zal geen aandeel leveren in compensatie en zal, zodra het verplicht wordt, de kosten wel door gaan berekenen. Wij willen dat klanten hier zelf voor kunnen kiezen.  

Waarom iets opleggen aan de klant als de hoster hier eigenlijk verantwoordelijk voor is?

Wanneer jij die klanten bij ons aanbrengt dan vinden wij dat hier iets tegenover mag staan. Daarom krijg je van ons, als dank, gratis hosting!

Dat is hoe Team Klik.online de juiste diensten aanbied.

Hoe het werkt.

Als je bij Klik.online een hosting pakket voor je zelf besteld, dan krijg je in je account een unieke code. Zodra iemand met deze code ook een hosting pakket besteld, wordt dit aan jouw account toe gevoegd.

Zodra je 3 klanten heb kunnen koppelen aan je code, wordt jouw factuur op nul euro gezet.

Maar we gaan nog verder, als je meer klanten kunt overtuigen, van de prima diensten en snelle hosting van Klik.online, krijg je over alle klanten na 3 ook nog eens 1,75% van de waarde van de diensten die je desbetreffende klant afneemt.

Zodra er 25 euro in je account staat, kan je deze laten uitbetalen of door sparen om later in onze Klik.online shop diensten te bestellen.

Samen sterk.

Wij zijn groen, niet alleen de omgeving werkt op groene stroom. Wij compenseren Co2 door het planten van bomen. 

Heb je een vraag? Bel ons dan even.

+31(0)88 652 5620

50% korting,
speciaal voor jou
🎁

Schrijf je in om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze laatste producten en aanbiedingen!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.