DCG naar Klik.online

DCG naar Klik.online

Klik.online is ontstaan vanuit DCG Cloud en heeft dezelfde eigenaren. Natuurlijk zijn er wel een aantal dingen veranderd. Klik.online zorgt juist voor de focus op bepaalde diensten. Hiermee moeten wij dan ook afscheid nemen van de diensten waar wij niet meer voor staan en geen meerwaarde levert voor onze klanten.

Alle klanten van DCG Cloud zetten wij over naar Klik.online  en wij informeren je wanneer je diensten hebt die wij niet meer gaan leveren. Uiteraard proberen wij hier alternatieven voor aan te bieden. 

Welkom.

Wij zorgen dat je je thuis gaat voelen bij Klikonline.

Heb je een vraag? Bel ons dan even.

+31(0)88 652 5620

Wat moet ik doen.

Wij zorgen voor de omzetting en zorgen dat alle diensten blijven werken. Hier hoef je verder niets voor te doen. Wanneer wij je account hebben aangemaakt bij Klik.online dan ontvang je een welkomst e-mail. Wij zullen dan beginnen met het omzetten van je diensten.

Let op: Zolang de diensten nog niet omgezet zijn zullen de facturen van DCG Cloud betaald moeten worden aan DCG Cloud. Dit kan via https://cp.dcgcloud.eu

Dezelfde service in een nieuw jasje en een makkelijke naam. Wij zorgen dat alles Klik voor elkaar is.

De hosting en E-mail servers blijven voorlopig onder hun eigen naam draaien. Dit doen wij om te zorgen dat er door jou niet direct aanpassingen gedaan hoeven te worden. We willen dit proces zonder aanpassingen laten verlopen. Wel kan het zijn dat er later aanpassingen nodig zijn, dit doen we uiteraard in overleg.

Veranderen de prijzen.

Voor de bestaande diensten zal de prijs niet veranderen. Wij nemen deze 1 op 1 over. Wel kan het zijn dat nieuwe diensten duurder of goedkoper uit vallen. Ben jij reseller bij DCG Cloud dan hou je de reseller status ook bij Klik.online en krijg je dezelfde marges.

Heb je nog openstaande facturen bij DCG Cloud, betaal deze dan om te zorgen dat je diensten actief blijven.

Heb je nog vragen, neem dan even contact met ons op door een e-mail te sturen naar hallo@klikonline.nl

Groen.

Wij zijn groen, niet alleen de omgeving werkt op groene stroom. Wij compenseren Co2 door het planten van bomen. 

Heb je een vraag? Bel ons dan even.

+31(0)88 652 5620

50% korting,
speciaal voor jou
🎁

Schrijf je in om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze laatste producten en aanbiedingen!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.